Stories

10 betaalbare Bluetooth-speakers die jouw zomer nog beter maken

Published on

Een dagje naar het strand, picknicken in het park of gewoon lekker barbecueën in je tuin… Lekker warm weer maakt het leven een stuk aangenamer. Het enige nadeel is dat je jouw favoriete muziek binnen moet laten zodra je naar buiten gaat – tenzij je een Bluetooth-speaker hebt, natuurlijk! Daarom hebben we tien speakers voor je uitgezocht die jouw zomer nóg beter zullen maken.
1-samsung

  1. Samsung EO-SG510 (€ 39,99)

Elegant, handzaam en een prima klank; deze Samsung is ideaal voor iedereen die een eerste draagbare Bluetooth-speaker zoekt. Dankzij de ingebouwde microfoon is hij bovendien geschikt om mee te bellen. Bestel ‘m hier.
2-house-of-marley

  1. House of Marley Chant Mini (€ 47,99)

Voor nog geen 50 euro heb je de kleinste Bluetooth-speaker van het merk House of Marley. Het merk volgt de leefwijze van naamgever Bob Marley: ze gebruiken milieuvriendelijke materialen en doneren geld aan de liefdadigsheidsorganisatie 1Love.org. Vergis je niet: bij hun producten krijg je absoluut waar voor je geld. Bestel ‘m hier.
3-jbl

  1. JBL Clip 2 (€ 49,99)

Wil je meer dan een muziekje bij je BBQ? De Clip 2 van JBL is waterdicht en voorzien van een stevige karabijnhaak, zodat je hem altijd bij je kunt dragen. Bovendien gaat de accu zo’n acht uur mee, dus je hoeft hem niet vaak op te laden! Bestel ‘m hier.
4-ue

  1. UE Roll 2 (€ 71,-)

Laat de omvang en vorm van deze Bluetooth-speaker je niet voor de gek houden! De UE Roll 2 klinkt groot en is waterdicht – handig voor de gelukkigen met een zwembad in de tuin. Bestel ‘m hier.
5-fresh-n-rebel

  1. Fresh ‘n Rebel Rockbox Chunk (€ 79,99)

Veel geluid voor weinig geld. Deze Rockbox voorziet je volledige tuin van muziek met een volle bas. Dankzij de grote batterij kun je bovendien uren achter elkaar barbecueën. Bestel ‘m hier.
6-jbl

  1. JBL Flip 3 (€ 89,-)

Of je nou wil sporten of even lekker in het park wil zitten, de Flip 3 van JBL kan met je mee. Je kunt trouwens meerdere JBL speakers tegelijk besturen en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus je kunt je collectie makkelijk uitbreiden. Bestel ‘m hier.
7-denon

  1. Denon Envaya Mini DSB-100 (€ 98,-)

Met de looks van de Envaya Mini zit het wel goed. Denon is een veelgehoorde naam binnen de hifi, dus ook over de geluidskwaliteit hoef je je ook geen zorgen te maken! Bestel ‘m hier.
8-libratone

  1. Libratone One Style (€ 129,-)

Bij het Scandinavische Libratone hebben ze niet alleen gedacht aan een vol, dynamisch geluid, maar ook aan een mooi design. Gooi een goede batterij en een aantal toffe functies in de mix en je krijgt een absolute musthave. Bestel ‘m hier.
9-house-of-marley

  1. House of Marley Get Together (€ 135,-)

De grote broer van de speaker op nummer twee van deze lijst. Het geluid van deze ‘Get Together’ is gedetailleerd en krachtig. High-tech meets eco-friendly! Bestel ‘m hier.10-bose

  1. Bose Soundlink Mini II (€ 189,-)

Bose is al jarenlang een populair merk bij iedereen die onderweg naar muziek luistert. Eerst de koptelefoons en tegenwoordig ook de Bluetooth-speakers. Deze compacte Soundlink laat zien waarom: een laag gewicht, vol geluid en (ondanks de grootte) een goede batterij. En dat voor nog geen 200 euro. Bestel ‘m hier.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss