Stories

De mooiste muziekcadeau’s voor de feestdagen

Published on

Geen inspiratie voor je verlanglijstje of heb je geen flauw idee wat je voor die muziekliefhebbende vriend of vriendin moet kopen? Geen probleem: na dit overzicht met allemaal prachtige boxsets hebben wij nu 6 gave audiogadgets voor je op een rij gezet.
JBL Synchros E50BT
JBL Synchros E50BT
De Synchros E50BT van JBL is een comfortabele en stijlvolle koptelefoon die gebruikmaakt van bluetooth technologie om je smartphone of ander bluetooth device te koppelen. Hiernaast beschikt hij over PureBass technologie die ervoor zorgt dat je jouw favoriete hoort zoals de muzikant het bedoeld heeft. De batterij van de koptelefoon – die overigens ook bedraad te gebruiken is – gaat 18 uur mee.
Vanaf €99
bose
Bose QuietComfort 35
Je hebt geen last meer van omgevingsgeluid dankzij deze draadloze, ’noise cancelling’ hoofdtelefoon van Bose. Daarnaast klinkt ie als een klok en zit hij ook nog eens zeer licht en comfortabel.
Vanaf €379
teac
TEAC TN-300-CH
Met deze platenspeler van TEAC blaas je je vinylcollectie nieuw leven in. De draaitafel beschikt de gerenommeerde Audio-Technica AT9E VM naald, heeft een ingebouwde voorversterker waardoor je hem ook kunt aansluiten op installaties zonder phono-ingang én er zit een usb-ingang op, zodat je je platen kunt digitaliseren. En hebben we al gezegd dat het een echte eye catcher voor je woonkamer is?
Vanaf €349
 
ion
ION Classic LP
Op zoek naar een platenspeler maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is deze simpele maar doeltreffende pick-up van Ion zeker iets voor jou. Ook dit model beschikt over een USB-uitgang en een softwarepakket zodat je je vinylcollectie makkelijk kunt digitaliseren.
Vanaf €65
 
jblgo
JBL GO
Waar je ook kijkt: JBL’s bluetooth-speaker Go wordt overal de hemel in geprezen. Dat is ook niet zo gek, want deze compacte en moderne speaker is zeer gebruiksvriendelijk, klinkt heel goed en dankzij de ingebouwde microfoon kun je er ook nog eens handsfree mee bellen. En dat voor zo’n prijs!
Vanaf €29
 
Schermafbeelding 2016-11-29 om 14.54.37
Bose SoundLink Mini II
De SoundLink Mini II is klein en compact en hij past dus gemakkelijk in je tas. Maar laat je niet misleiden door z’n afmetingen: zoals we van Bose gewend zijn levert deze bluetooth-speaker genadeloos goede geluidskwaliteit. Ook niet mis: de accu gaat wel 10 uur mee, maar als je dan nog niet uitgeluisterd bent, laad je hem gemakkelijk op met het meegeleverde laadstation.
Vanaf €229
 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss