Stories

Actie: €300 korting op Soundz Dynaudio Xeo 2

Published on

De laatste jaren is er een ware revolutie gaande in de woonkamer van de muziekliefhebber: de logge hifi-installatie van weleer maakt steeds vaker plaats voor een compact, stijlvol en makkelijk – via smartphone of tablet – te bedienen actief speakersysteem. Er zijn inmiddels verschillende aanbieders die producten aanbieden die verschillen in prijs, design én kwaliteit. De redactie van muziekmagazine Soundz heeft geluidskwaliteit natuurlijk hoog in het vaandel en daarom heeft men in samenwerking met de gerenommeerde Deense speakerfabrikant Dynaudio een eigen speaker ontwikkeld: de Soundz Dynaudio Xeo 2. En die kun jij nu met 300 euro korting krijgen!

GEMAK
De tijd dat je alleen een behoorlijke sound in je huiskamer kon krijgen met een tig kilo wegende versterker, meters (vergulde!) kabels door de woonkamer en op z’n minst twee vette boxen is voorbij. Tegenwoordig heb je genoeg aan een setje draadloze actieve boekenplankluidsprekers. Dit zijn luidsprekers met een geïntegreerde versterker, waardoor dat zware component dat normaal gesproken het geluid naar je boxen stuurde overbodig is geworden. Bediening gaat heel eenvoudig via een app op je smartphone of tablet, waardoor je je muziek van bijvoorbeeld iTunes, Spotify of Tidal in een handomdraai naar de speakers stuurt. Daarnaast hebben sommige actieve speakers, zoals onze Xeo 2, niets meer nodig dan een stopcontact en communiceren ze onderling met elkaar via een eigen draadloos netwerk, zonder dat je daarvoor een kabel dwars door je huis hoeft trekken. Mooi en handig!
sDynaudio_Xeo2_Packs_MJ_14885
ONDERSCHEIDEND
Naast het bedieningsgemak en de kraakheldere, natuurgetrouwe geluidskwaliteit is er nog iets waarmee de volledig in Denemarken geproduceerde Soundz Xeo 2 zich van de concurrentie onderscheidt: traditionele apparatuur, zoals een cd-speler, platenspeler of zelfs een tv, is er ook makkelijk op aan te sluiten. Geen overbodige luxe, want we weten dat veel van onze lezers – net als onze redactieleden – nog lang geen afscheid van hun fysieke muziekverzameling hebben genomen.
sDynaudio_Xeo2_Packs_MJ_14966
KWALITEIT
Voor onze speakers kozen we niet zomaar voor Dynaudio. Het in 1977 opgerichte bedrijf is een van de toonaangevende en meest gerespecteerde audiofabrikanten ter wereld. Meer dan tienduizend opnamestudio’s over de hele wereld gebruiken speakers van Dynaudio, waaronder de Engelse BBC die de producten van de Denen gebruikt als referentiepunt voor radio- en televisie-uitzendingen. Hiernaast heeft Dynaudio jarenlang het automerk Volvo voorzien van perfect geluid en tegenwoordig is het bedrijf de hofleverancier van Volkswagen. Ook maken ze al sinds jaar en dag zeer stijlvolle en menigmaal onderscheiden luidsprekers voor in de woonkamer.
LEZERSAANBIEDING
De Soundz Xeo 2 wordt in een gelimiteerde oplage van 500 stuks gemaakt en is vanaf nu verkrijgbaar voor de speciale lezersprijs van €999 (winkelprijs: €1299). Bij aanschaf van de set krijg je bovendien een kwartaalabonnement op streamingdienst Tidal cadeau, zodat je direct toegang krijgt tot miljoenen tracks in cd-kwaliteit. Klik hier voor de kortingscode en meer informatie.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss