Stories

De bizzare merchandise van KISS

Published on

Kiss Matroesjka

Er is waarschijnlijk geen band in de wereld die zijn naam op zoveel verschillende producten heeft staan als KISS. Van doodgewone dingen als een T-shirt tot licht verontrustende voorwerpen als een grafkist.
Door: Maic Oudejans
1. Wielrenoutfits
KISS heeft natuurlijk al ontelbare keren de wereld rondgetoerd en doet dat ook dit jaar weer. Zo doet de rockgroep op 18 juni aanstaande de Amsterdamse Ziggo Dome aan. De Tour de France zien we ze echter niet zo snel rijden. Toch is iemand op het idee gekomen om deze kekke KISS wielrenpakjes te ontwerpen.
KISS cycling
2. WC-papier
Altijd al je billen af willen vegen met de tong van Gene Simmons? Dat kan. Bijna dan. KISS werkt tegenwoordig samen met de makers van Hello Kitty en dat heeft naast Hello Kitty KISS poppetjes ook dit wc-papier opgeleverd.
KISS WC-papier
3. Raceauto
Of Max Verstappen ooit in een Formule 1-auto zal rijden met het KISS-embleem op zijn bolide lijkt onwaarschijnlijk, maar rondscheuren met een raceauto kan. Leuk als verjaardagscadeau of voor onder de kerstboom.
Raceauto
4. Kerstversiering
Over Kerst gesproken, ook voor de feestdagen kan uitgepakt worden met deze decoratie. Ben je die saaie familiefeestdagen met standaard versiering helemaal zat? Met deze kerstballen en de bijpassende kerstverlichting maak je de feestdagen helemaal rock-’n-roll. Als je ze nu bestelt, ben je nog ruim op tijd voor december.
kiss kerst
5. Condooms
Er zijn een heleboel mensen die opgewonden raken bij het horen van een KISS-nummer, maar niet op deze manier toch? Misschien wel, want blijkbaar zijn er mensen die deze KISS-condooms om hun Love Gun schuiven voordat ze van bil gaan. Echt veel verschil zal je niet voelen, maar KISS is in elk geval wel voorstander van veilige seks.
Kiss condooms
6. Grafkist
Ook binnen het KISS-army sneuvelt er wel eens iemand. Hoe dan beter afscheid te nemen van een diehard KISS-fan dan hem in een KISS-grafkist te stoppen voor hij naar het hiernamaals afreist. Bijpassend nummer: Hotter Than Hell?
grafkist KISS
7. Matroesjka’s
Matroesjka-poppen zijn een populair souvenir voor mensen die Rusland bezoeken. Op de originele Russische matroesjka poppetjes staan boerinnen in traditionele kledij geschilderd, maar Gene en Paul zijn gehaaide zakenlieden en dachten waarschijnlijk: overal waar een gezicht op past, kunnen we ook onze eigen koppen neerzetten en het verkopen. Wat zal Vladimir Putin ervan vinden dat de meest kapitalistische band van de wereld één van meest herkenbare Russische cultuurstukjes voor hun eigen gewin gebruikt?
Kiss Matroesjka
8. KISS-drank
Als je zin hebt in een echte Crazy Night, kan dat helemaal in stijl met KISS-bier en –wijn. De vino draagt de naam Kiss Zin Fire en schijnt een fruitige smaak te hebben en komt uit Californië. Het bier heet Destroyer Beer en zou het meest moeten smaken als een Duits pilsje. Nu nog wachten tot ze hun eigen Cold Gin gaan brouwen. Proost!
Kiss bier en wijn
9. Opblaasbare tong
Gene Simmons heeft een bizar lange tong en laat deze ook graag aan de hele wereld zien. Zo’n tong is biologisch gezien natuurlijk niet voor iedereen weggelegd en daarom is deze opblaasbare tong op de markt gebracht. Perfect om je carnavalsoutfit compleet mee te maken. Schrik niet: Hij is meer dan twaalf centimeter lang en kan nog drie keer zo groot worden. Lick It Up!
KISS tong

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss