News

Don Henley (Eagles) in juni naar Amsterdam

Published on

Eagles-leadzanger Don Henley geeft op 22 juni een optreden in de Heineken Music Hall. Tickets gaan komende vrijdag in de verkoop.
Don Henley, die als soloartiest grote successen kende met hits als New York Minute en Boys Of Summer, bracht afgelopen september Cass County uit. Op dit album, zijn eerste soloplaat in vijftien jaar tijd, werkt hij samen met verschillende grote namen uit de Nashville scene en zijn er bijzondere gastbijdragen te horen van namen als Mick Jagger, Dolly Parton, Merle Haggart, Michelle Branch, Vince Gill, Miranda Lambert, Trisha Yearwood en de Court Yard Hounds (Dixie Chicks). De zojuist aangekondigde tournee door de V.S. en Europa gaat op 20 juni van start in Stockholm en twee dagen later staat Henley op de planken in Amsterdam. Tijdens de tournee zal hij zowel solo materiaal als songs van de Eagles spelen.
Tickets voor het optreden in de Heineken Music Hall kosten 64 euro (exclusief servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 8 april om 10.00 uur verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl.
Don Henley en de Eagles bij Bol.com:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss