News

Elton John kondigt 'Diamonds' aan

Published on

Elton John heeft zojuist Diamonds aangekondigd, een verzameling van al zijn grootste hits. Het album ligt vanaf 10 november in de schappen van de platenboer en zal als 2CD, Deluxe 3CD box en 2LP beschikbaar zijn.
Diamonds verschijnt in het jaar dat de Britse muzikant en zijn muzikaal partner Bernie Taupin hun jubileum vieren. Het is namelijk alweer 50 jaar geleden dat de twee elkaar leerden kennen. De samenwerking tussen de twee heren is een van de meest succesvolle uit de popgeschiedenis en resulteerde in een absolute karrenvracht aan hits, waaronder natuurlijk Tiny Dancer, Rocket Man (I Think It’s Going To Be A Long, Long Time), Candle In The Wind, Don’t Go Breaking My Heart, Sacrifice, Can You Feel The Love Tonight en niet te vergeten Your Song. Al deze nummers – en veel meer – zijn op het zojuist aangekondigde Diamonds te vinden.
De 2CD versie van Diamonds bevat 34 songs en een 10 pagina’s tellend boekje en de in een fraaie klaphoes verpakte 2LP is op 180 grams vinyl geperst. De 3 cd’s tellende deluxe uitgave is echter het neusje van de zalm. Hierop staan liefst 51 tracks. Ook zit er een hardcover boek bij met de verhalen achter de songs en een setje ansichtkaarten.
Diamonds is nu te reserveren bij Velvet.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss