News

Elton John op 22 november naar de Ziggo Dome

Published on

Sir Elton John geeft op dinsdag 22 november een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. Kaartjes voor dit optreden gaan komende vrijdag in de voorverkoop.
De zojuist aangekondigde tournee bevat, naast iconische hits en klassieke albumtracks uit zijn vijf decennia omspannende carrière, ook songs van zijn op 5 februari te verschijnen nieuwe album ‘Wonderful Crazy Night’, waarvan vorige week single ‘Blue Wonderful’ verscheen.

Elton John is een van de meest geprezen en bewonderde artiesten aller tijden en zijn spectaculaire shows zijn populair onder een wereldwijd publiek. Sinds het begin van zijn carrière in 1969 heeft de Brit meer dan 4000 optredens gegeven in meer dan 80 landen. Ook in de hitlijsten is hij een vaste waarde met 37 gouden en 27 multi-platina albums en 58 Billboard Top 40 singles in de Verenigde Staten. Wereldwijd gingen er maar liefst 250 miljoen albums over de toonbank en ‘Candle in the Wind’ is met 33 miljoen exemplaren nog altijd de best verkochte single ooit.
Tickets voor het optreden kosten 47 tot 57 euro en zijn vanaf vrijdag 29 januari om 10.00 uur verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss