News

Frank Boeijen kondigt nieuw album en theatertour aan

Published on

Op vrijdag 22 januari 2016 verschijnt Land Van Belofte, het nieuwe album van Frank Boeijen. Hiernaast heeft hij ook een theatertournee aangekondigd.
Boeijen omschrijft Land Van Belofte, zijn 27e album alweer, als ‘gevarieerd en met veel elektrische gitaren. Het album is minder akoestisch dan de laatste cd’s. Omdat de nieuwe nummers zich daarvoor lenen’. Land Van Belofte kenmerkt zich door Franks persoonlijke observaties afgezet tegen de tijd. Frank is er wederom in geslaagd zijn teksten op een unieke manier te verweven met muziek. Het belevingsveld dat hij creëert biedt daarbij alle ruimte voor interpretatie van de luisteraar. Een inspirerende reis, niet alleen voor de maker, maar ook voor de luisteraar. De plaat bevat ook enkele bijzondere samenwerkingsverbanden. Zo hebben Guus Meeuwis, Daniël Lohues, Stevie Ann, Nol Havens en Paul de Munnik een bijdrage aan de opnames geleverd.
Boeijen live zien? Dat kan: hij trekt van 14 februari tot en met eind mei langs diverse theaters in Nederland en België. Ga voor een overzicht van alle data naar frankboeijen.nl.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss