News

Frank Boeijen te gast bij Symphonica in Rosso

Published on

Marco Borsato mag tijdens Symphonica in Rosso een wel heel speciale gast verwelkomen: Frank Boeijen. Met deze samenwerking gaat een langgekoesterde wens van Borsato in vervulling omdat hij Boeijen tot één van zijn grootste Nederlandse muzikale helden rekent. Borsato: “Frank is de nestor van de Nederlandse kwaliteitspop en ik heb ongelofelijk veel waardering en respect voor hem en zijn muziek. Het is een grote eer hem te mogen ontvangen tijdens Symphonica in Rosso. Ik wil hem het podium geven dat hij verdient!”
Boeijen, die op 22 januari zijn nieuwe album ‘Land van Belofte’ uitbrengt, kijkt ook erg uit naar de concertreeks: “Ik kijk er naar uit om te gast te zijn bij Marco. In oktober heb ik de show gezien, het is een fantastische avond en ik ben er trots op om daar deel van uit te mogen maken.”
Symphonica in Rosso vindt plaats op 24, 25, 27 en 28 februari en op 2 en 3 maart 2016 in de Amsterdamse Ziggo Dome. Tickets kosten 49 of 59 euro en zijn verkrijgbaar via www.symphonicainrosso.nl en www.ticketmaster.nl.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss