News

Frank Sinatra Jr. (72) overleden

Published on

Frank Sinatra Jr., de zoon van zanger Frank Sinatra, is overleden. Frank Jr. kreeg een hartaanval toen hij in de V.S. op tournee was met zijn show Sinatra Sings Sinatra. Hij is 72 jaar oud geworden.
Zijn zus Nancy, zelf een succesvolle zangeres en actrice, schrijft in een verklaring: ‘De Sinatra-familie rouwt om het onverwachte heengaan van hun zoon, broer, vader en oom Frank Sinatra Jr., die een hartaanval kreeg in Daytona, Florida.” Frank Jr. zou optreden in de Peabody Auditorium. De zaal meldde gisteren plots dat het optreden niet doorging omdat de zanger zich niet goed voelde. Kort hierna overleed Sinatra Jr. in een lokaal ziekenhuis.
Sinatra Jr. bracht verschillende albums uit, maar toen zijn vader wat ouder werd vroeg die hem of hij zijn big band wilde leiden. De afgelopen jaren toerde hij rond met zijn vaders repertoire. Hij haalde in 1963 het wereldnieuws toen hij op 19-jarige leeftijd ontvoerd werd. Drie dagen later – en nadat zijn vader 240.000 dollar losgeld losgeld had betaald – kwam hij weer op vrije voeten. De ontvoerders werden later opgepakt.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss