News

Gerard Ekdom presenteert nieuw soundbook ‘Hidden Treasures’

Published on

Op 13 september verschijnt Hidden Treasures van Gerard Ekdom, een meer dan 200 pagina’s tellend soundbook waarin de populaire diskjockey van NPO Radio 2 je aan de hand van 80 vergeten liedjes meeneemt op een muzikale roadtrip door de popgeschiedenis.

Gerard is een echte muzieknerd en vertelt steevast heel gepassioneerd over zijn favoriete artiesten, bands en nummers. Vooral de vergeten hits houden hem bezig en hij heeft er een persoonlijke missie van gemaakt ze te behoeden voor de vergetelheid. Dagelijks zijn zulke hits te horen in zijn programma Ekdom In De Ochtend. In het soundbook Hidden Treasures, dat voorzien is van 4 cd’s, neemt Gerard je mee langs 80 van deze vergeten liedjes, waaronder veel grote hits van bekende namen zoals Fleetwood Mac, Michael Jackson, Simply Red en Mike & The Mechanics. Daarnaast staan er een aantal verrassingen op, waaronder enkele songs die zelfs nooit eerder op cd verschenen.
Voor de muziekliefhebber is Hidden Treasures dan ook een feest van herkenning, waarbij je het ene na het andere pareltje (her)ontdekt. Gerard wil ons echter niet alleen verrassen met de bijzondere tracklisting, maar ook – en met name – met de verhalen àchter deze liedjes en welke rol ze gespeeld hebben in zijn eigen leven. Hidden Treasures staat vol leuke radioverhalen en grappige anekdotes uit zijn privéleven en leest weg als een spannend jongensboek, inclusief een geweldige soundtrack. In het boek leer je Gerard, ook wel bekend als ‘Dokter Pop’, kennen vanaf het moment dat hij als klein jochie z’n eerste singletje koopt tot aan de gedreven radiomaker die hij vandaag de dag is.
Reserveer Hidden Treasures bij Bol.com:

Openingsfoto: Hans-Peter van Velthoven

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss