News

The Golden Years Of Dutch Pop Music nu ook als expositie

Published on

Vanaf 21 september staan de gloriedagen van de Nederpop centraal in de nieuwe expositie The Golden Years Of Dutch Pop Music in het 192 Museum te Nijkerk. Hierbij zullen de carrières van o.a. Peter Koelewijn, The Golden Earring, Boudewijn de Groot en The Cats worden belicht. Het geheel is aangekleed met unieke foto’s, gouden platen, kledingstukken en andere memorabilia.
Aanleiding voor de expositie is de gelijknamige en zeer populaire cd-reeks die de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek in kaart brengt. Er zijn al meer dan zestig Golden Years Of Dutch Pop Music-albums verschenen van bekende en minder bekende artiesten uit de rijke Nederlandse popgeschiedenis. Inmiddels zijn er al ruim 120.000 albums van verkocht. Het succes van de reeks leidde afgelopen voorjaar al tot een stijf uitverkocht live-evenement, waar verscheidene Nederpop-coryfeeën hun opwachting maakten.
Het 192 Museum, waarvan op de bovenverdieping de historie van Radio Veronica te zien is, is elke vrijdag en zaterdag open van 11.00 tot 17.00 uur en is gevestigd aan de Oude Barneveldseweg 65B in Nijkerk. Klik hier voor meer informatie.
 

5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss