News

Heruitgaves Status Quo bomvol zeldzaam materiaal

Published on

Een pleister op de wonde voor fans van Status Quo: twee dagen nadat de band bekend maakte hun gitaren aan de wilgen te hangen na de komende tournee, zijn er drie fraaie heruitgaves vol niet eerder uitgebracht materiaal aangekondigd.
Op 23 maart verschijnen er deluxe dubbel-cd reissues van Quo-klassiekers ‘On The Level’, ‘If You Can’t Stand The Heat’ en ‘Whatever You Want’, met in totaal 23 niet eerder uitgebrachte tracks, waaronder concertregistraties, demo’s en b-kantjes. Alle drie albums zijn geremasterd, voorzien van nieuwe liner notes en foto’s uit de privéarchieven van de band.
“We hebben het er lang over gehad en we hebben besloten om te stoppen”, schreef de inmiddels alweer de 66-jarige Francis Rossi afgelopen maandag in een verklaring. “Optreden doet zeer, lichamelijk”, voegde zijn collega Rick Parfitt (67) eraan toe. “Het is zwaar om steeds weer de energie te vinden om op te treden. En als we dat niet meer kunnen, is het eigenlijk geen Quo-show meer.” Het is overigens geen definitief afscheid van de bühne: de heren sluiten niet uit dat ze nog te zien zullen zijn op “speciale gelegenheden”.
Reserveer de deluxe heruitgaves bij Bol.com:
‘On The Level’
‘If You Can’t Stand The Heat’
‘Whatever You Want’
Mocht je de band nog in actie willen zien dan moet je 28 mei naar het Muziekweekend in Pesse.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss