News

Live recordings Golden Earring verzameld in box ‘Alive… Through The Years’

Published on

De Golden Earring brengt voor het eerst een overzicht van zijn live-opnames uit. Van debuut Live uit 1977 tot en met Naked III uit 2005 – de belangrijkste livealbums van Nederlands meest legendarische rockband zijn verzameld in de monumentale box Alive… Through The Years, aangevuld met twee CD’s vol non-album tracks en live-rarities. Release: 7 september 2018.
Golden Earring is al meer dan vijftig jaar de grootste en meest invloedrijke rockband van Nederland. De Earring maakte de beste albums, zette de grootste shows neer en heeft de meeste hits gescoord. Er zijn maar weinig Nederlandse bands die internationaal zoveel succes hebben gekend en zo’n ongekend groot oeuvre hebben opgebouwd.
De box trapt af met het dubbelalbum Live uit 1977, gevolgd door 2nd Live (1981), Something Heavy Going Down – Live From The Twilight Zone (1984) en Last Blast Of The Century (1999). Hiernaast vind je in de box de drie uiterst succesvolle unplugged albums The Naked Truth (1992), Naked II (1997) en Naked III Live At The Panama (2005). Dit alles is aangevuld met Naked B-Sides (een veertien tracks tellende CD met opnames die niet op de Naked-albums zijn verschenen maar later wel als b-kantjes zijn uitgebracht) en de bonus-CD Alive… Through The Years met non-album tracks, waaronder opnames van de Five Zero-jubileum show van 2015. De box bevat bovendien uitgebreide liner notes van gerespecteerd muziekjournalist Tjerk Lammers en een reeks unieke foto’s.
De box is nu o.a. te reserveren bij Platomania, Velvet en Bol.com

 
 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss