News

Maak kennis met de Collected-serie

Published on

In de Collected-serie van Music On Vinyl vind je de meest complete verzamelalbums die op het moment te krijgen zijn – op vinyl, uiteraard. Op de compilaties worden de grootste hits van de desbetreffende artiest afgewisseld met hun verborgen parels en fan-favorieten. Tijd om kennis te maken!
De albums in de serie verschenen eerder al op CD, maar speciaal voor de liefhebbers van ‘het zwarte goud’ is er tegenwoordig ook van veel artiesten een LP-release verkrijgbaar. ‘Zwart goud’ is hierin wellicht een wat onhandig gekozen term, want de eerste druk van elke plaat is voorzien van een prachtige kleur. Diep donkerblauw voor Marvin Gaye en wijnrood voor UB40, bijvoorbeeld. Limited edition dus! Hierna blijven ze uiteraard gewoon verkrijgbaar als zwart vinyl. Verder zijn de albums ingepakt in een stevige PVC bewaarhoes en komen ze elk met nieuw, uniek artwork. De tracks zijn bovendien volledig geremastered om ze zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen op je platenspeler. Tenslotte zijn de albums geperst op audiofiel 180 grams vinyl, zodat ze een leven lang mee gaan.
Moody Blues - Collected - Packshot 2
De meest recente toevoegingen aan de Collected-serie zijn de verzamelaars van The Moody Blues en The Mamas & The Papas. Op het vinyl van laatstgenoemde vind je natuurlijk de hits California Dreamin’ en I Saw Her Again, maar ook solotracks van ‘mama’ Cass Elliott, zoals It’s Getting Better. Het gele vinyl (of paars, in het geval van The Moody Blues) zorgt er bovendien voor dat de Collecteds niet alleen een plezier zijn voor je oren, maar ook voor je ogen.
Op het moment bestaat de collectie uit: Charles Aznavour, Marvin Gaye, Buddy Holly, Joe Jackson, Level 42, The Mamas and the Papas, Moody Blues, Ennio Morricone, Robert Palmer, J.J. Cale, Willy Deville en UB40.
Klik hier om een album te bestellen via Bol.com of ga voor meer informatie naar de website van Music on Vinyl.
The Mamas & The Papas - Collected - Packshot 2

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss