News

Metamorfose voor Guns N' Roses klassieker 'Appetite For Destruction'

Published on

Op 29 juni komt Guns N’ Roses daarom met een wel heel bijzondere heruitgave van hun debuutalbum. Voor de hardcore fans is er de Locked N’ Loaded boxset, bomvol collectables en nooit eerder uitgebrachte nummers. Hiernaast zal het legendarische album ook verkrijgbaar zijn als deluxe 4CD+Blu-ray en 2CD. Voor liefhebbers van het zwarte goud is Appetite ook als 2LP verkrijgbaar.
De Locked N’ Loaded ‘holy grail’ komt in een flinke houten kist, gehuld in kunstleer en voorzien van herkenbaar artwork, met het welbekende Appetite-kruis in 3D op de voorkant. In de kist vind je het geremasterde album op CD, LP en 5.1 Blu-Ray, nooit eerder uitgebrachte demo’s uit 1986, B-sides, 7” singles, een uitgebreid boek, buttons, ringen, een replica van allereerste Guns N’ Roses podium backdrop, posters, lithos, flyers, replica tickets, patches, plectrums, een platenspelermat, een USB-stick met (high resolution) audio van de 4 CD’s – en nog véél meer. Met in totaal 73 verschillende tracks – waarvan maar liefst 49 nooit eerder uitgebracht en natuurlijk inclusief de hits Sweet Child O’ Mine, Paradise City en Welcome To The Jungle – is dit de meest complete verzameling van Appetite For Destruction ooit.
Onder de tot nu toe onbekende audio valt onder andere een work-in-progress versie van het in 1991 verschenen November Rain, die in eerste instantie ook op het debuutalbum had moeten staan. Maar ook covers van Rolling Stones’ Jumpin’ Jack Flash, Aerosmiths Mama Kin en Elvis Presley’s Heartbreak Hotel zijn onderdeel van de collectie. Last but not least vind je er audio van de nooit afgemaakte nummers The Plague en New Work Tune.
Maar natuurlijk is deze boxset niet de enige nieuwe uitgave; Appetite zal vanaf 29 juni ook verkrijgbaar zijn als 4CD/1Blu-Ray editie, inclusief 96-pagina’s tellend boek en dezelfde audioverzameling als de Locked N’ Loaded set. Voor de liefhebbers van het zwarte goud is het geremasterde album voor het eerst verkrijgbaar als dubbel-LP – drie kanten vol muziek voor de beste resolutie en één kant bedrukt met een bijzonder hologram. Ook is Appetite For Destruction verkrijgbaar als 2CD en 1CD.
Reserveer Appetite For Destruction hieronder:


Locked N’ Loaded boxset

Bol.com >>


Super Deluxe Edition (4CD+1Blu-ray)

Bol.com >>
Plato >>
Velvet >>


Deluxe Edition (2CD)

Bol.com >>
Plato >>
Velvet >>


Vinyl (2LP)

Bol.com >>
Plato >>
Velvet >>


1CD

Bol.com >>
Plato >>
Velvet >>

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss