News

Mooiste chansons Charles Aznavour verzameld op 3cd box 'Collected'

Published on

Op 19 februari verschijnt de 3cd box ‘Charles Aznavour – Collected’. Deze box is speciaal voor de vele Nederlandse fans samengesteld. Het album bevat maar liefst 64 chansons uit de ruim 60-jarige carrière van één van de grootste zangers aller tijden.
aceee
De inmiddels 91-jarige zanger gaf gisteravond een indrukwekkend ‘Farewell’ concert in de HMH in Amsterdam. Zaterdag 23 januari volgt er nog een uitverkocht optreden.
‘Collected’ bevat natuurlijk zijn grootste hits en bekendste nummers zoals ‘The Old Fashioned Way’, ‘Yesterday When I Was Young’, ‘She’,  ‘La Mamma’, ‘Emmenez Moi’, ‘La Bohème’, ‘For Me Formidable’ en ‘Mes Emmerdes’. Maar ook andere Aznavour-klassiekers en nummers van zijn allerlaatste album ‘Encores’ ontbreken niet.
De derde cd bevat naast bijzondere duetten (met o.a. Frank Sinatra, Johnny Hallyday en Zaz) ook de oorspronkelijke Franstalige versies van zijn grootste Engelstalige hits en andere speciale nummers. Het cd-boekje bevat unieke foto’s en liner notes van de bekende Vlaamse chanson-kenner Bart Van Loo.
Klik hier om alvast een exemplaar van ‘ Collected’ te reserveren bij Bol.com.
Openingsfoto: Henk van Cauwenbergh

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss