News

Vreemde Kostgangers terug met Nachtwerk

Published on

Waar een gemiddelde rockband zijn fans gerust enkele jaren laat wachten op een nieuwe plaat, doen de Vreemde Kostgangers het allesbehalve rustig aan. Nederpopiconen Boudewijn de Groot, George Kooymans en Henny Vrienten brengen op 24 november hun nieuwe album Nachtwerk uit, nog geen jaar nadat het met goud bekroonde debuutalbum verscheen.
De lovende reacties op hun eerste album, dat tot hun eigen verbazing op 1 binnen kwam en onlangs nog bekroond werd met een BUMA NL Award, deed de heren besluiten direct met een tweede album te komen. Het leverde liefst zestien spiksplinternieuwe songs op, waarop de Vreemde Kostgangers zich qua sound en thematiek van hun meest veelzijdige kant laten horen. Nachtwerk werd gedurende twee weken opgenomen in de Fendal Soundstudio’s in Loenen aan de Vecht met John Sonneveld als technicus.
Het album is nu te reserveren bij Bol.com:

Ter promotie van hun nieuwe album trekken de heren vanaf half februari tot begin mei 2018 langs de theaters in Nederland en België. Ga naar de website van Nationale Theaterkassa voor een overzicht van alle data.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss