Stories

6 muzikale tips voor Vaderdag

Published on

Dit jaar wéér sokken, een stropdas of toch weer die ene eau de toilette? Nee, dit jaar kun je het beste een muzikaal cadeau geven op Vaderdag! Wij zetten een paar muzikale musthaves voor je op een rij.
The Rolling Stones - Ole Ole Ole - DVD Cover (LR)
The Rolling Stones – Olé Olé Olé!
De documentaire Olé Olé Olé! A Trip Across Latin America volgt The Rolling Stones op hun tournee door Zuid Amerika in 2016, toen o.a. het inmiddels legendarische concert van de band in Havana op poten werd gezet. De film biedt de kijker dan ook een unieke kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van dit optreden dat maar liefst een miljoen Cubanen op de been bracht.
Bestel bij Bol op DVD of Blu-ray.

fbThe Beatles Sgt Pepper 6 Disc 3D Product Shot (White Background)
The Beatles – Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band
Het is vijftig jaar geleden dat de wereld kennismaakte met Beatles-meesterwerk Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, het revolutionaire album dat de muziekwereld op zijn kop zette en tot op de dag van vandaag door velen als beste plaat uit de popgeschiedenis beschouwd wordt. Vanwege dit jubileum zijn er enkele speciale heruitgaves van Sgt. Pepper uitgebracht. Het album is hiervoor opnieuw in stereo gemixt en o.a. voorzien van enkele niet eerder uitgebrachte opnames.
Bestel bij Bol op CD, 2CD, 2LP of Super Deluxe Box.
hoesjpg
Vreemde Kostgangers – Vreemde Kostgangers
Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend, maar een muzikale samenwerking bleef altijd achterwege. Tot ze voor de verjaardag van Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk een verrassingsoptreden verzorgden. Die spontane ‘gig’ viel dusdanig in de smaak dat er wel een vervolg móést komen. En dat kwam er: de heren trokken tezamen langs de theaters als de Vreemde Kostgangers en onlangs verscheen hun debuutalbum, dat op de eerste positie van de charts binnenkwam.
Bestel de CD of LP bij Bol.
klein
Neil Diamond – The 50th Anniversary Collection
Neil Diamond zit vijftig jaar in het vak en dat jubileum viert de singer-songwriter met het nieuwe, zelf samengestelde verzamelalbum The 50th Anniversary Collection. Hierop zijn – hoe kan het ook anders –  vijftig liedjes uit zijn gehele carrière verzameld, waaronder publieksfavorieten als Solitary Man, Cherry Cherry, Girl, You’ll Be A Woman Soon, Holly Holy, Thank The Lord For The Night Time, Sweet Caroline, Kentucky Woman, Brother Love’s Travelling Salvation Show, Cracklin’ Rosie, I Am…I Said, Song Sung Blue en You Don’t Bring Me Flowers.
Bestel de CD bij Bol.
Exodus_SDE_ProductShot_REV1
Bob Marley – Exodus
Exodus
, het negende studioalbum van Bob Marley & The Wailers, viert dit jaar zijn veertigste verjaardag. Het album uit 1977 betekende de wereldwijde doorbraak van de King of Reggae en deze zomer verschijnen er vier fraaie heruitgaves, waarvan er drie niet eerder uitgebracht materiaal bevatten.
Bestel de CD, 3CD of Super Deluxe Box bij Bol.
Chuck new album
Chuck Berry – CHUCK
Onlangs verscheen CHUCK, het laatste album van de afgelopen maart overleden rock & roll legende Chuck Berry. Het album bevat de eerste nieuwe opnames van Berry sinds 1979. “Wij weten we dat het zijn allergrootste wens was om dit album met de wereld te delen”, liet zijn familie in een verklaring weten. “Er is volgens ons ook geen betere manier om zijn leven te vieren en te herinneren dan met zijn muziek”.
Bestel de CD of LP bij Bol.
 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss