News

Afscheidstournee brengt Elton John naar Amsterdam

Published on

Elton John maakt nog één keer een rondje langs de zalen en daarbij doet hij op 15 mei 2019 de Amsterdamse Ziggo Dome aan. Kaartjes voor dit concert – je aller laatste kans om de 70-jarige singer-songwriter in actie te zien – gaan 9 februari in de voorverkoop.
Na meer dan een halve eeuw toeren en een onnavolgbare carrière die het culturele landschap veranderde en waarin Elton John zijn plaats veroverde als een wereldwijd icon, kondigde de superster zijn allerlaatste ‘Farewell Yellow Brick Road’ tournee aan. “Het is tijd om te stoppen met toeren zodat ik me helemaal kan richten op het belangrijke volgende hoofdstuk van mijn leven”, aldus de Brit. “Live optreden vervult me, en ik ben dolgelukkig en vereerd dat ik nog steeds voor publiek over de hele wereld mag spelen. Ik ben van plan mijn passie en creativiteit, waarmee ik fans decennialang heb vermaakt, mee te brengen op mijn laatste tournee. Ik kijk ernaar uit om, nadat de tournee eindigt, dat hoofdstuk van mijn leven af te sluiten, afscheid te nemen van mijn toerende leven en meer tijd te besteden aan de opvoeding van mijn kinderen.”

De ‘Farewell Yellow Brick Road’ tournee begint in de VS op 8 september 2018 en zal bestaan uit meer dan 300 optredens verdeeld over vijf continenten; zo doet de tour Noord-Amerika, Europa, Azië, Zuid-Amerika en Australië aan voordat hij afsluit in 2021.
Kaartjes voor Eltons concert op 15 mei 2019 in de Ziggo Dome gaan vrijdag 9 februari om 10.00 uur in de verkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 300 1250.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss