News

Geniet nog meer van je muziek met deze speciale Beatles platenspelers

Published on

Ben jij groot Beatles-fan of toevallig op zoek naar een toffe platenspeler? Dan zijn deze twee speciale Pro-Ject Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band Anniversary Editions precies waar je naar op zoek bent.

Essential III Sgt. Pepper’s Drum

De meest betaalbare van de twee is de Pro-Ject Essential III Sgt. Pepper’s Drum. Deze blauwe draaitafel met herkenbaar patroon en Beatles-logo is voorzien van een draaiplateau met het Sgt. Pepper’s logo, zoals je hem ook terugvindt op de cover van het album. Het is overigens niet alleen een eyecatcher – hij de speler klinkt ook nog eens fantastich, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en het populaire Ortofon OM10 element. Deze speciale Pro-Ject Essential III heeft een adviesprijs van €499.
PJ-Essential3-OM10-Sgt-Peppers-Drum
PJ-Essential3-OM10-Sgt-Pepper-Drum-Detail-TheBeatles-hires

2Xperience SB Sgt. Pepper Limited Edition

Wil je toch nog een stapje hoger? Dan moet je de Pro-Ject 2Xperience SB Sgt. Pepper Limited Edition eens proberen. Deze is wat minder opvallend dan de eerdergenoemde Essential III, maar is minstens even stijlvol. Dankzij de gebruikte materialen (zoals MDF, vinyl en aluminium) is de speler zo goed als resonantievrij, wat de geluidskwaliteit enorm ten goede komt. Tel daar het hoogstaande Ortofon 2M Silver element bij op en je hebt een absolute must-have voor de Beatles-liefhebbende audiofiel. Er worden wereldwijd slechts 1.000 exemplaren verkocht, dus wacht niet te lang!
PJ-2Xperience-SB-Sgt-Pepper-Limited-Edition-09
PJ-2XperienceSB-2mSilver-SgtPepper-Print-hires
PJ-2XperienceSB-2mSilver-SgtPepper-Cartridge-hires
 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss